Het team

PASSA bestaat voor én door (hoog)begaafde mensen met autisme en iedereen die zich daarmee verbonden voelt. Zo dragen we allemaal bij aan de inhoud en activiteiten. Het team bestaat momenteel uit ongeveer 15 mensen, die allemaal op vrijwillige basis meehelpen om PASSA tot stand te brengen.

Jeannette

Jeannette

Contactpersoon activiteitenagenda

Jeannette (61 jaar) vindt het leuk om samen met gelijkgestemden actief bij PASSA te zijn, dit initiatief te borgen en verder vorm te geven.

Frank

Frank

Lid kernteam

Frank (48 jaar) is lid van het kernteam van PASSA. Hij werkt full-time als mechanisch R&D ingenieur aan productiemachines. Hij houdt van fietsen, film kijken, klussen en reizen. Ook doet hij aan Aikido.
Douwe

Douwe

Contactpersoon
Speel een Spel

Douwe (20 jaar) is een Experience Designer die veel interesse heeft in bordspellen en games. Hij helpt je graag om nieuwe spellen te ontdekken en te leren.

Celine

Celine

Contactpersoon

Celine (23 jaar) is bij PASSA de vliegende kiep en helpt daar waar nodig. Soms als gastvrouw en soms op de achtergrond voor hulp bij Facebook. Celine volgt momenteel de (deeltijd) opleiding sociaal maatschappelijk werk.
Johan

Johan

Contactpersoon
IT EN COMMUNICATIE
& LID KERNTEAM

Johan (49 jaar) is actief bij PASSA als contactpersoon voor IT en Communicatie. Hij heeft ervaring met het opmaken en het beheer van websites en vindt het leuk om betrokken te zijn bij PASSA en zich samen met gelijkgestemden bezig te houden met alles wat met IT te maken heeft.

Simone

Simone

IT ondersteuning

Simone (30 jaar) heeft een rol in het IT/COM team van PASSA. Zelf vindt ze het leuk om met gelijkgestemden in contact te komen en te helpen waar nodig is.

20170727_172355_portret_Arno__square__bg_transparant_

Arno

IT ondersteuning

Arno (55 jaar) heeft een rol in het IT/COM team van PASSA. Met passie geniet hij van techniek en dient hij graag zijn medemens met IT en AV techniek. Verder is hij graag met zijn handen en constructieve materialen (in en om huis) bezig.

_MG_9881_profielfoto

Coen

Webontwikkelaar

Coen (34 jaar) heeft in het verleden gewerkt als webontwikkelaar en was toevallig net op zoek naar een gelegenheid om hier in zijn vrije tijd weer wat mee te gaan doen. Het samenwerken met gelijkgestemden bevalt hem erg goed.

Sandra

Contactpersoon Samen koken & eten
LID KERNTEAM