Het team

PASSA bestaat voor én door (hoog)begaafde mensen met autisme en iedereen die zich daarmee verbonden voelt. Zo dragen we allemaal bij aan de inhoud en activiteiten. Het team bestaat momenteel uit ongeveer 15 mensen, die allemaal op vrijwillige basis meehelpen om PASSA tot stand te brengen.

Jeannette

Jeannette

Penningmeester

Na het opstarten van PASSA (juni 2021) is het nu tijd een stapje terug te doen en de organisatie van activiteiten aan anderen over te laten. Natuurlijk blijf ik de organisatie steunen vanuit mijn rol als penningmeester. Ik ben Jeannette, 62 jaar, woon in Hoogland en heb een dochter van 24 jaar. Ik heb sinds november 2021 een pedicurepraktijk, daarvoor werkte ik ad interim in het vakgebied bedrijfsvoering. Ik hoop dat mensen met een autismeprofiel zich bij PASSA thuis voelen, meedoen in de organisatie en/of de activiteiten en daarbij gewoon zichzelf kunnen zijn.

Frank

Frank

Contactpersoon Samen Eten

Frank (48 jaar) is lid van het kernteam van PASSA. Hij werkt full-time als mechanisch R&D ingenieur aan productiemachines. Hij houdt van fietsen, film kijken, klussen en reizen. Ook doet hij aan Aikido.
Celine

Celine

Contactpersoon

Celine (24 jaar) is bij PASSA de vliegende kiep en helpt daar waar nodig. Soms als gastvrouw en soms op de achtergrond voor hulp bij Facebook. Celine volgt momenteel de (deeltijd) opleiding sociaal maatschappelijk werk.

Johan

Johan

Contactpersoon
IT EN COMMUNICATIE
& LID KERNTEAM

Johan (50 jaar) is actief bij PASSA als contactpersoon voor IT en Communicatie. Hij heeft ervaring met het opmaken en het beheer van websites en vindt het leuk om betrokken te zijn bij PASSA en zich samen met gelijkgestemden bezig te houden met alles wat met IT te maken heeft.  Ook doet hij aan roeien en zeilen.

Simone

Simone

SECRETARIS & IT ondersteuning

Mijn naam is Simone van Lent, 31 jaar en woon in Amersfoort. In het dagelijks leven ben ik security analist bij de gemeente Utrecht. Mijn taak is om de gemeente Utrecht op gebied van IT security zo veilig als mogelijk te houden. Sinds oktober 2021 ben ik een actieve rol binnen PASSA gaan spelen. Zowel in de IT/COM groep als in de kerngroep en ondertussen ben ik secretaris bij stichting PASSA. PASSA voorziet in een behoefte waar ik ook helemaal achter sta. Een plek bieden waar je jezelf kan zijn en met gelijkgestemden allerlei activiteiten kunt ondernemen.

20170727_172355_portret_Arno__square__bg_transparant_

Arno

IT ondersteuning

Arno (56 jaar) heeft een rol in het IT/COM team van PASSA. Met passie geniet hij van techniek en dient hij graag zijn medemens met IT en AV techniek. Verder is hij graag met zijn handen en constructieve materialen (in en om huis) bezig.

_MG_9881_profielfoto

Coen

Webontwikkelaar

Coen (35 jaar) heeft in het verleden gewerkt als webontwikkelaar en was toevallig net op zoek naar een gelegenheid om hier in zijn vrije tijd weer wat mee te gaan doen. Het samenwerken met gelijkgestemden bevalt hem erg goed.

Andrea

Lid Kernteam Communicatie / Contactpersoon Creatief

Andrea (44 jaar) werkt parttime (32 uur) als Assistant Middle Office (administratie) bij een Franse zakenbank.Zij houdt van muziek luisteren, concerten bezoeken, tekenen, bullet journaling en reizen.

Marcel

Bestuurslid

Mijn naam is Marcel Hurkens. Ik woon in Zutphen en ik heb drie volwassen dochters. Ik heb PASSA leren kennen toen Jeanette met de gedachte speelde om het te gaan oprichten en was in de afgelopen jaren zo nu en dan sparringpartner voor haar. In 2022 vroeg Jeanette me of ik bestuurslid wilde worden. Ik vind het een fantastisch initiatief met fijne mensen en draag graag mijn steentje bij aan de verdere ontwikkeling.

Valerie

Lid Kookteam

Ik heet Valerie en ik vind het leuk nieuwe dingen te leren en ontdekken. Een onderwerp hiervan is het bereiden van maaltijden uit andere culturen of lekker ouderwets Nederlands. Zo heb ik onder andere een Indiase, Libanese, Japanse en Iraanse fase gehad.Verder hou ik van fietsen, wandelen, emotieleer, permacultuur, breien, filmhuisfilms en spelletjes.