Meedoen?

Meedoen met PASSA kan op allerlei verschillende manieren. De belangrijkste vraag daarbij is: wat wil jij graag doen bij PASSA? Wat zijn jouw wensen van PASSA en wat zijn jouw ideeën om hier vorm aan te geven? We vinden het ook erg leuk als jij een eigen activiteit wilt starten. Wat wil jij graag met anderen samen bij PASSA doen? Laat het weten! Wij denken graag mee over de mogelijkheden om dit te realiseren.

PASSA helpen vormgeven

Wanneer er activiteiten bij PASSA plaats vinden is er een gastheer of -vrouw aanwezig voor het ontvangen van (nieuwe) deelnemers en deze persoon zorgt voor een pot verse thee en koffie. Maak jij graag een gezellig praatje en zie je deze rol wel zitten? Neem dan contact op met info@passa-amersfoort.nl

Op de achtergrond zijn er ook mensen actief in andere rollen, zoals:

  • IT
  • administratie
  • activiteitenagenda
  • sponsorwerving
  • communicatie

Andere manieren om bij te dragen

Wil jij bijdragen aan het bestaan van PASSA? Sommige activiteiten zijn ook op andere dagen van de week flexibel te doen. Laat van je horen en/of laat je zien. Neem contact op met info@passa-amersfoort.nl voor meer informatie of om kennis te maken.

Geen tijd om mee te doen en wilt je toch meehelpen? Dat kan door PASSA te sponsoren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het inhuren van een deskundige voor het geven van een informatieve lezing of interessante workshop. Wil je een financiële bijdrage doen? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten en de nieuwste ontwikkelingen? Volg dan PASSA op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.