Onze activiteiten

Bij PASSA vinden er elke vrijdag verschillende activiteiten plaats. Hieronder vind je een overzicht van de vaste activiteiten die op dit moment plaatsvinden. Daarnaast organiseren wij regelmatig eenmalige activiteiten, bijvoorbeeld een workshop. Bekijk voor het actuele aanbod onze online agenda. Voor aanvang is er mogelijkheid om kennis te maken en een kopje koffie/thee te drinken.

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over een activiteit.

Hier jouw activiteit?

inschrijven

Heb je interesse in één van bovenstaande activiteiten? Via de online agenda van PASSA zie je welke activiteiten er binnenkort plaatsvinden en schrijf je je heel eenvoudig in. Het is hiervoor niet nodig om een account aan te maken. Wil je weten of er last-minute nog een plekje is? Neem dan op de dag zelf contact op via 06 30 51 23 16 (of stuur een bericht via Whatsapp).

Kosten

De kosten verschillen per activiteit, maar worden altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd in de agenda. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. Het is mogelijk om voor aanvang contant of met PIN te betalen. Indien jouw persoonlijke budget deelname niet toelaat, is een aangepaste regeling in overleg mogelijk.

Activiteiten aandragen

Heb je zelf een bijzondere hobby die je graag met anderen wilt delen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw kennis en vaardigheden. In overleg gaan wij kijken of er ruimte en/of interesse is om hier een activiteit van te maken.

Denk aan:

  • Samen wandelen
  • Creatieve workshop
  • Praatgroep over een bepaald thema
  • Het geven van een boeiende lezing
  • Boekenclub

Je kunt ons jouw idee laten weten via dit formulier.